Strategen Michaël van de Poppe utnämner sina bästa kryptotillgångar när pengar flyter från Bitcoin till Altcoins

Kryptostrateg Michaël van de Poppe presenterar sina kryptoval för det nya året.

Med Bitcoin som leder den initiala avgiften

Analytikern säger att en typisk kryptopengecykel verkar spela i realtid, med Bitcoin Revolution som leder den initiala avgiften.

Därefter pekar han på tidigare cykler där pengar så småningom flyttas till mid cap och sedan små cap-mynt när BTC börjar korrigera och konsolidera.

”Vi kommer troligen att se en korrigering av Bitcoin förr eller senare, standardkorrigeringen på 30%. Innan den korrigeringen händer har vi sett att under de föregående veckorna med Polkadot (DOT), med Cosmos (ATOM), med Cardano (ADA), med Ether (ETH), med VeChain (VET), med Zilliqa (ZIL), alla dessa stora mynt har redan gjort det bra och pengarna går mot dem tills Bitcoin börjar accelerera igen. ”

Efter att ha investerat i stora mynt säger analytikern att han är intresserad av kryptorakeltillgångarna Tellor (TRB) och DIA, som ligger i samma utrymme som Chainlink (LINK) och syftar till att överbrygga kedjekedjor och kedjor, det är lättare att komma åt blockchain och smarta kontraktsdata.

När det gäller mynt med mindre cap är Van de Poppe mestadels fokuserad på andra skiktlösningar som är utformade för att förbättra blockchain-nätverkens hastighet, inklusive Celer Network (CELR), MATIC Network (MATIC) och SKALE Network (SKL).

Van de Poppe säger att han också är intresserad av den framväxande DeFi-marknaden (decentraliserad ekonomi), men kommer inte att ta ett djupt dyk vid denna tidpunkt på grund av den höga risken.

Även om han uppmärksammar typiska Bitcoin

Även om han uppmärksammar typiska Bitcoin- och altcoin-cykler, säger analytikern att de flesta investerare skulle ha nytta av en enkel strategi att köpa Bitcoin och Ethereum när tjurcykeln spelar ut.

”Och till slut slår index 90% av handlarna. Att bara köpa lite Bitcoin och Ethereum varje vecka eller månadsvis ger dig en bättre avkastning än 90% här ute. Med ett mer balanserat och lugnt liv också. ”

I slutändan säger Van de Poppe att han inte är ansluten till något mynt och förblir fokuserad på hans bottenlinje.

”Jag är inte knuten till mina projekt alls. Jag är knuten till min portfölj och jag tror att du inte borde ha någon partiskhet mot dina tillgångar eftersom du skulle ha en neutral syn på vad du ska göra. I slutändan är mitt mål att få en årlig avkastning på min portfölj, att försvara min förmögenhet under alla förhållanden som finns och att växa med det. ”